WhatsApp nettprat!

Best Quality FL4 TRACK GROUP for undervognsdeler

Best Quality FL4 TRACK GROUP for undervognsdeler

Best Quality FL4 TRACK GROUP for undervognsdeler

QUANZHOU JINJIA MACHINERY er en ledende leverandør innen anleggsmaskiner undervognsdeler.Vi leverer en rekke understellskomponenter, inkludert undervognsbeltesko Assy/Track-gruppe, Track Link, Track Roller, Top Track Roller, Front Tommler, Drive Sprocket.Sporjustering.

beltekjeden vår har høy overflatehardhet, dyp herdet dybde, større slitestyrke og lengre levetid.
QUANZHOU JINJIA MACHINERY produserer også understellsdeler for FL4, nylig har etterspørselen økt mye.To containere monteres og vil være klare til å sendes til våre verdsatte kunder.

For en sporgruppe er kvaliteten på sporkoblingsassy virkelig viktig.
Så hvordan identifiserer jeg kvaliteten på sporkjedesystemet?
Tre metoder for å identifisere kvaliteten på anleggsmaskinkjeder Kjeden er en viktig overføringskomponent.Hvis kvaliteten ikke er god nok, kan kjeden bli ødelagt når den er i bruk, noe som resulterer i sosial suspensjon.Derfor, når du velger en kjede, må du nøye sammenligne og velge produkter av høyere kvalitet.Skrapekjede
1. Kvaliteten på kjeden kan skilles fra utseendet Det avhenger hovedsakelig av om kjedet er deformert, det er sprekker, rust og andre problemer, i tillegg om pinnene, rullene og ledddelene er normale, om det er løse deformasjoner, slitasjesprekker etc. , Det er også å sjekke om kjedet vil lage andre lyder ved bruk, eller vise unormale vibrasjonsforhold, og for å sikre at kjedet har en god jevn tilstand.
2. Mål nøyaktig lengden på kjedet Før måling må det ryddes og rengjøres, og deretter vikles kjedet som skal måles rundt de to tannhjulene slik at det kan få bedre støtte.Under målingen må det legges en viss belastning på kjettingen i rustfritt stål for at kjedet skal ha en god spenning.Tidspunktet når kjedet brukes i kjedehjulet skal sikre at det er et godt tannsamarbeid.Sentrumsavstanden måles.
3. Mål forlengelsen av kjedet For å løse klaringen på kjedet, er det nødvendig å påføre en viss trekkspenning på kjedet for å stoppe målingen.For å sikre at måleresultatene har mindre feil, bør målingen stoppes ved en passende posisjon i henhold til den faktiske situasjonen, og deretter skal lengden på forlengelsen være ekstrem.Kjede Å velge en kjede av høy kvalitet sikrer kontinuerlig drift av mekanisk utstyr, spiller effektivt en overføringsrolle og fremmer en stabil utvikling av forbrukerlivet.FL4 SPORGRUPPE

 


Innleggstid: 16. desember 2021